Casa noua design modern in stil mediteranean, in orasul Focsani, 146 mp construiti.

Merita vazuta!
Cartier in plina dezvoltare!
FARA COMISION!

143.000

Nota: informațiile sunt cu titlu de prezentare. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Informații suplimentare

An construcție

2023

Compartimentare

Decomandat

Camere

4

Etaj

PARTER

Suprafață

146,53 mp

Suprafață teren

400

Zonă

Cartier nou, fosta livada spre Petresti

Descriere

Casa noua design modern stil mediteranean, in orasul Focsani, in fosta livada spre Petresti, intr-un cartier rezidential in plina dezvoltare!

Imobilul este compus din casa de tip Parter, in suprafata construita de 146,53 mp  si teren in suprafata totala de 400 mp.

Dispune de 3 dormitoare spatioase, 1 living cu bucătărie open space, 2 bai din care una e matrimoniala, 2 dresinguri  si o terasa. Una din bai va fi utilata cu cada, bideu, wc, chiuveta si mobilier, iar cea de-a doua cu cabina de dus, bideu, wc, chiuveta si mobilier.

Se folosesc  numai materiale de top !

Casa va fi zidita cu caramida Porotherm, va fi izolata pe exterior cu polistiren de 10 cm cu densitate EPS 80 si va avea tencuiala decorativa, inclusiv trotuare turnate, iar interiorul gletuit și varuit la culoare. Instalatiile electrice si sanitare vor fi pe pozitie.  Casa va fi racordata la gaz si electricitate, la put forat  si fosa septica.  Stolarie va fi de tip termopan tripan. Teren in suprafata de 400 de metri patrati va fi complet imprejmuit in spate si in lateral cu fundatie din beton si plasa bordurata, iar frontal cu gard cu fundatie si stalpi din beton cu segmente de fier. Curtea va fi amenajata cu borduri si pavele, atat pe alei cat si de jur in imprejurul casei. In pretul afisat intra amenajare spațiu verde, cu automatizare irigare gazon, gard verde leylandi cu montaj picurator, plantare copaci decorativi cu piatra decorativa  si plantare gazon.

Pentru doritorii de confort EXTRA se pot oferi posibilitati, contra cost pentru: montare panouri solare, montare sistem tip Smart Home, etc.

Finisaje TOP!

Se preda finisata 100%!

Casa va fi predata cu certificat energetic, cartea constructiei si o garantie de 24 luni.

Alaturat va prezentam cateva poze (schite)  din proiectul propus !