Casa tip duplex D+P+1E+pod, la gri, 200 mp construiti, in orasul Focsani

Merita vazut!
Cartier rezidential!

90.000

Nota: informațiile sunt cu titlu de prezentare. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Informații suplimentare

An construcție

2008

Compartimentare

Decomandat

Camere

5

Electrocasnice și mobilă

Fără

Etaj

Demisol+Parter+1Etaj

Suprafață

67 mp construiti la sol, 200 mp aria construita desfasurata

Suprafață teren

200

Zonă

Obor

Descriere

Imobilul se gaseste in Focsani, zona Obor, fiind amplasat pe o strada privata intr-un cartier rezidential cu acces prin telecomanda (la cartela). Este construit in anul 2008 si este compus din casa de tip duplex Demisol+Parter+1Etaj+Pod, in suprafata construita la sol de 67 mp, iar suprafata construita desfasurata 201 mp  si teren in suprafata totala de 200 mp.

Dispune de 5 dormitoare, 1 living spatios, 3 bai din care una e matrimoniala, 1 dresing, 1  bucatarie, 3 balcoane si o terasa in spate. Acces la pod din interior, care poate fi folosit ca spatiu pentru depozitare! Au fost folosite numai materiale de top !

Imobilul a fost zidit cu caramida, este izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm cu densitate EPS 80 si are tencuiala decorativa. Interiorul este gletuit și ramane ca viitorul cumparator sa-l varuiasca dupa bunul plac la culoare dorita. Instalatiile electrica, termică si sanitară sunt pe pozitie. Acoperisul are tabla Bilka de 5 mm grosime (care imita tigla). Ferestrele sunt de tip termopan cu geam dublu. Usa exterioara metalica si de termopan (acces in spate pe terasa). Casa poate fi racordata la gaz, electricitate, canalizare si apă curentă care sunt la poarta imobilului (sunt trase la limita proprietatii dar nu sunt racordate).

Teren in suprafata de 200 de metri patrati este imprejmuit complet  cu gard din sipci de lemn. Curtea este amenajata cu alei de beton, gazon si plante ornamentale tip Thuja.

Zona linistita, cu vecini cumsecade, de treaba !

Casa va fi predata cu certificat energetic.

Alaturat va prezentam cateva poze  de la imobilul propus spre vanzare !

Se vinde la stadiul din poze (la pretul afisat) sau se poate finaliza la cheie contracost, dupa dorintele noului proprietar!

Va invitam sa-l vizualizati !

Comision 1,5%